Британецът 8 Pack покори световния рекорд в категорията Cinebench R15

0
49
Въпреки продължителните новогодишни и коледни празници, овърклокърите продължават да радват заинтересованите от новите рекорди потребители. Един от тях стана именитият британец 8 Pack, който регистрира ново постижение в дисциплината Cinebench R15, където състезателите традиционно се съревновават във форсирането на процесори.

Ентусиастът по време на състезанието е използвал процесора Core i7-4770K от семейството Haswell, който е с четири активни ядра и режим за многопоточност Hyper-Threading. С този чип 8 Pack е успял без проблем да премине бенчмарка Cinebench R15, клоквайки чипа до 6,297 MHz. С резултат от 1283 точки, британецът е регистрирал нов световен рекорд и удобно се е настанил на първото място в дисциплината.

Тестовата платформа на специалиста по овърклок се е състояла от изпарителната система  K|ngp|n Cooling с течен азот, която е охлаждала процесора и оперативната памет. Между другото, последната е била под марката Dominator Platinum на Corsair и е била форсирана до 2933 MHz, а формулата на таймингите е 9-12-12-21 (1T). Освен това, британецът е използвал и дънна платка Gigabyte Z87X-OC, SSD Corsair Neutron GTX и 1200 вата захранващ блок.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари