fbpx
2.9 C
София

Вече е известен дизайна на кутиите на Core i9-12900K и другите Alder Lake чипове

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

На разположение на портала VideoCardz се оказаха изображения на опаковките на бъдещите настолни процесори Intel Alder Lake-S. Изглежда, че в новата серия чипове, производителят е решил да се върне към практиката за използване на два дизайна на кутиите – класически и уникален.

Класическата опаковка (изображението по-долу) не се различава от тази, използвана за доставяне на сегашното поколение процесори Intel Rocket Lake-S. Това са компактни кутии във фирмените цветове и минималистичен дизайн. В тях предимно се доставят процесорите Core i5, Core i7 и Core i9 от поколението Alder Lake-S с отключени множители.

В същото време опаковката на флагманския модел Core i9-12900K също ще получи алтернативен дизайн (изображението по-долу). Вижда се, че върху увеличената по размер кутия има бутафорна силиконова пластина, която се използва като отразяващ елемент.

Източникът отбелязва, че дизайнът на опаковката за процесорите Core i3 от поколението Alder Lake-S все още не е разкрит. Най-вероятно това може да означава, че Intel все още няма да пусне чиповете от това ниво и ще ги анонсира догодина.

Intel ще представи новите процесори от серията Alder Lake на събитието InnovatiON от 27 до 28 октомври. Според последните данни началото на продажбите на новата серия процесори е насрочено за 4 ноември.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини