Водният блок Hydro Copper от EVGA за адаптера GeForce GTX 470 е вече в продажба

0
23

Компанията EVGA започна продажбите на новия воден блок от популярната серия Hydro Copper, съвместим с мощната видеокарта NVIDIA GeForce GTX 470. Собственикът на този графичен акселератор ще може да замени референсната охладителна система с ново решение, съчетаващо в себе си ефективност и безшумна работа.

Новият воден блок на EVGA е разработен в сътрудничество с фирмата Swiftech, известна със своите продукти от подобен род. В основата на новия воден блок е налице контактна матрица с тънка игла и опорна плоча, произведени от електролитна медна основа с марката C110 и хромирано покритие, като в допълнение присъства и интегрирана топлоотводна тръба, свързваща се с радиатора над мощните MOSFET конпоненти.

Към представения воден блок на EVGA присъстват фитинги с размери 1/2 и 3/8 инча, а като особеност на новия охладител може да се отбележи поддръжката на конфигурации състоящи се от две, три и четири видеокарти в режими 2/3/4-way SLI и стойност от $139,99.

Представеният продукт може би ще зарадва ентусиастите стремящи се да създадат максимално ефективна и тиха компютърна система.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари