Всичко, което е ясно за проекта Pink

0
19

В интернет все повече се носят слухове за телефоните Turtle и Pure, които ще бъдат част от серията Pink на компанията от Редмънд – Microsoft. С наближаването на събитието MIX 2010 новините около двата смартфона стават все повече и все по-интересни. Очаква се проекта Pink да бъде представен по време на събитието.

Снимките, които ще видите по-долу са на страничния слайдер Pure. Устройството има доста впечатляващ дизайн и много от потребителите в интернет смятат, че това не е телефон, който ще бъде управляван от операционната система Windows Phone 7. Точно поради тази причина в интернет вече е пълно със спекулации за това на каква операционна система ще бъде базиран смартфона.

Двете снимки на Pure се появиха почти веднага след случайното изтичане на рекламата за смартфона Turtle, който ще се разпространява от оператора Verizon. Слуховете в интернет допълват, че Pure също ще бъде разпространяван от същия оператор, но датата за пускането му на пазара все още не е била уточнена.

Очаква се Turtle да се появи през месец април, а от Business Week твърдят, че Pure ще го последва през май или юни месец.

Част от характеристиките, известни за двата телефона са, че и двата ще използват операционна система, базирана на Windows CE (както е при Zune и Windows Phone 7). Резолюцията на смартфоните също е известна – при Pure тя ще бъде 480×320 пиксела, докато при Turtle ще е 320×240 пиксела.

Освен това, в последния момент стана ясно, че е възможно двата телефона да се появят с други имена на пазара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари