fbpx
-3.3 C
София

В драйверите на GeForce 344.77 са забелязани данни за видеокартата GeForce GTX 965M

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
Във файловете на все още непубликуваните в публичното пространство драйвери GeForce 344.77, предназначени за графичните карти на NVIDIA, са споменати новите мобилни видеокарти GeForce 900M. Именитият разработчик планира да запълни средностепенния сегмент с адаптера GeForce GTX 965M, чийто идентификационен номер (Device ID) е 13D9. Припомняме Ви, че до 9000-ната серия GeForce в портативния сегмент са представяни само високостепенни модели, в основата на които стои чипа GM204 – това са GTX 980M (13D7) и GTX 970 (13D8).

Напълно логично е да зададем въпроса: защо NVIDIA като първи модел пуска GTX 965M, а не GTX 960M? Според автора на публикацията, пускането на последния ще стане едновременно с десктоп адаптера GeForce GTX 960, който може да се очаква още през януари следващата година. Тук трябва да обърнем внимание, че десктоп графичната карта GTX 960 може да се основава на ново поколение Maxwell графичен чип, който е известен като GM206, но до момента той все още не е готов да навлезе на пазара.

За съжаление, NVIDIA все още не е публикувала официалните данни касаещи характеристиките на бъдещия мобилен ускорител GeForce GTX 965M, но няма съмнение, че дебюта му ще се състои скоро.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини