В Мрежата бяха публикувани снимки и характеристики на новия „умен часовник“ от LG

0
16

Журналистът Евън Блас в своя Twitter-акаунт представи снимки на „умния“ часовник от LG, носещ името Watch Style, представянето на който се очаква през февруари тази година. Съобщава се, че устройството е създадено съвместно с Google.

Както отбелязва инсайдера, презентацията на часовника трябва да се проведе едновременно с дебюта на новата операционна система Android Wear 2.0. Предполага се, че часовникът ще се появи минимум в два цвята — сиво и розово.

По предварителна информация, цената на смарт-часовника ще бъде около $250. Това е малко по-евтино от най-нискобюджетната версия на Apple Watch Series.

Също така, източникът разкрива и друг часовник — LG Watch Sport. Резолюцията на публикуваното изображение е ниска, но дори и тя позволява да се забележи, че аксесоарът е по-масивен от Watch Style. Цената му ще бъде по — висока с минимум $100.

Що се отнася до новата операционна система Android Wear 2.0, с която ще бъдат оборудвани новите часовници, то към момента е известно, че тя ще получи функцията Android Pay и гласовия асистент Assistant.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за