В продажба се появиха нови корпусни вентилатори на Aerocool от серията Air Force

0
44

Aerocool представи новата си серия корпусни вентилатори Air Force, които би трябвало според информацията от производителя да повишат ефективността в сравнение с конкурентите чрез използването на оригинален дизайн на витлата. Първоначално, в рамките на серията купувачите ще имат избор от 120 и 140-милиметрови модели, които се предлагат в няколко цвята. Потребителите имат възможност да избират между класическия черен вариант, без LED-подсветка и версии със сини, бели, оранжеви и червени витла, оборудвани с LED-осветление.

Нагнетяването на голям въздушен поток при ниски нива на шума е възможно, благодарение на „енергоефективната“ конструкция на витлата във вентилатора, което намалява турбуленцията. Ако трябва да говорим с конкретни цифри, то представителите на 120-мм серия Aerocool Air Force, работещи при 1200 об/мин, ще осигуряват въздушен поток от 52.65 кубични фута в минута при 25.4 децибела звуково налягане. 140 мм. версии се характеризират с практически същото ниво на шума (25.5 децибела), но работят с постоянна скорост от 1000 об/мин и осигуряват поток от 62,26 CFM.

 

Новите продукти са оборудвани с лагери Fluid Dynamic Bearing (FDB) с време за безотказна работа от 100000 часа, а използването на специални пластини в конструкцията, според разработчика, ще позволи да се увеличи интензивността на охлаждането. 120 мм и 140 мм вентилатори Aerocool Air Force вече се предлагат на пазара на цена от 8 и 10.40 евро.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за