В продажба скоро ще се появи захранващия блок за геймърски системи Super Flower Leadex Platinum 850

0
70
Специалистите от азиатската компания Super Flower съобщиха за началото на доставките на 850-ватов компютърен блок, принадлежащ към серията Leadex Platinum и отговарящ на стандарта за ефективност 80 Plus Platinum (КПД 91% при 100 процента натоварване). Представеното устройство трябва да застане между съществуващите 750 W и 1000 W модели и по данни на производителя, ще бъде добро решение за изграждане на компютърни системи, базирани на три графични ускорителя от performance-сегмента или на чифт high-end-адаптери.

Захранването Super Flower Leadex Platinum 850 W използва изцяло модулен дизайн, а бъдещият собственик ще намери тук няколко конектора 8-pin EPS (един 2х4-pin), както и стандартния 20+4-пинов ATX. Като цяло, на потребителите ще им бъдат предоставени цели шест конектора 6+2-pin PCI-Express, десет SATA, седем Molex и един Berg. Моделът е снабден с една линия +12 V (70,8 A), а също така се съобщава и за наличието на най-необходимите системи за защита от прегряване и претоварване.

Ключовите компоненти на захранващия блок Super Flower Leadex Platinum 850 W се охлаждат с един 140-мм вентилатор. Моделът ще се доставя с пет годишна гаранция за качество от производителя, а цената му ще е около $ 220.
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари