Геймърската мишка Sharkoon Drakonia е снабдена с лазерен сензор, чиято резолюция е 5000 точки на инч

2
180

Sharkoon днес съобщи за пускането на геймърската мишка Drakonia, която получи името си поради „люспестата“ текстура по корпуса, стилното изображение на светещ дракон и кабел с текстилна оплетка.

В ролята на „зрящ орган“ се използва лазерния сензор AVAGO ADNS-9500, генериращ 11750 кадъра в секунда, което дава възможност за правилното разпознаване, дори и на много бързо движение. Максималната резолюция в този случай е 5000 точки на инч.

Sharkoon Drakonia е оборудвана с единадесет бутона, повечето от които могат да бъдат програмирани с помощта на специален софтуерен инструмент присъстващ в комплекта. Потребителските профили се съхраняват във вътрешната памет на мишката. Над колелото за скролиране по страниците е разположен превключвател на резолюцията (с четири светодиодни индикатора в лявата част), а в областта на палеца присъстват три бутона и още един под малкия пръст.

За по-добър захват е предвидена специална гумена основа, а общото тегло на мишката може да се променя, чрез шест тежести с тегло от 5 грама всяка. С размери от 126 х 88,1 х 41,8 мм и тегло 150 грама, новата компютърна мишка е с дължина на кабела 180 см и позлатен USB 2.0 конектор. Геймърската мишка ще се предлага за 30 евро.

За 10 евро допълнително ще се предлага и подложката Drakonia Gaming Mat, която е с гумирана основа. Подложката е достатъчно гъвкава, за да се побере в джоба, а размерите й са 355 х 255 х 2,5 мм.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари