Геймърската мрежова карта VisionTek Killer 2100 вече в продажба

1
24

Компанията VisionTek Products потвърди своето партньорство с Bigfoot Networks, което ще и позволи да пристъпи към производството и продажбите в северна Америка на новата мрежова карта Killer 2100, чийто анонс се проведе през месец май и е предназначена за обществото от любители на онлайн-битките. Доставките на VisionTek Killer 2100 Gaming Network Card вече са започнали, а препоръчителната му цена е $129,99.

Новият мрежов интерфейс (Network Interface Card, NIC) се включва към системата посредством шината PCI-Express x1 и е снабден с мрежов процесор (Network Processing Unit, NPU) чиято честота е 400 MHz, а така също картата притежава и 128 МВ памет DDR2 и интерфейса Gigabit Ethernet. Като допълнение, можем да отбележим поддръжката на технологията Game Networking DNA, ускоряваща преминаването на трафика в онлайн-игрите.

За повишената производителност на мрежовата карта Killer 2100 спомага и функцията Advanced Game Detect, която позволява откриването на трафик и присвояването му в качеството на приоритет и опцията Visual Bandwidth Control (визуален контрол на трафика) даваща възможност на потребителя относително лесно да управлява параметрите на своята интернет-връзка.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари