fbpx
2.1 C
София

График на продажбите на видеокартите GeForce RTX

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Уеб-порталът WCCFTech цитира представител на голям AIB партньор на Nvidia, пожелал да остане неизвестен. Сред големия обем интересна вътрешна информация, са и приблизителните дати на продажбите на представените неотдавна видеокарти GeForce RTX.

Според тази информация, първа на пазара ще излезе видеокартата GeForce RTX 2080. Това събитие е планирано за 20 септември тази година. Малко преди това, на 10 септември ще бъде доставена неголяма партида от тези видеокарти. Основната партида ще бъде „много голяма“ и по всичко личи, че именно тази видеокарта ще бъде най-масовата.

GeForce RTX 2080 Ti ще се появи една седмица след излизането на GeForce RTX 2080 – тоест, на 27 септември. Това изглежда логично, като се имат предвид цената и позиционирането на GeForce RTX 2080 Ti.

Нaчалото на продажбите на модела GeForce RTX 2070 можем да очакваме в началото на месец октомври. Тази информация напълно съвпада с изтеклите преди това данни. Една от причините за забавянето на GeForce RTX 2070 е наличието в складовете на старшите решения на GeForce GTX серия 10, които трябва някак да бъдат продадени преди излизането на новата графична карта на пазара.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини