Ето как вече почти цял месец целият свят очаква анонса на спортната гривна Mi Band 3, представянето на която трябва да се проведе на 27 март 2018 г., заедно с телефона Mi MIX 2S. Този фитнес тракер може да бъде пуснат не от Xiaomi, а от едно от нейните дъщерни дружества – Huami Technology.

Броени минути преди написването на новината бе обявено, че днес на 14 март 2018 г. ще се проведе голямо събитие. Журналистите са уверени, че става въпрос за представянето на гривната . Буквално преди няколко минути на официалния профил на Huami Technology в китайската социална мрежа Weibo се появи информация за това, че днес в 21:22 часа ще се проведе официалното представяне на някакво значимо устройство, които всички очакват. Става въпрос вероятно за Mi Band 3.

 

За спортната гривна от инсайдери са известни много факти, включително и това, че тя ще бъде оборудвана с 1,5-инчов OLED-екран, модулите Bluetooth 4.2 LE, GPS и NFC, с поддръжка на платежната система AliPay, както и редица други функции, включително и скенери. Потребителите в коментарите към публикацията пишат, че днес на 14 март ще бъде показана спортната гривна Mi Band 3, като по този начин изразяват надеждата си за това.

Гривната Mi Band 3 може да се окаже почти точно копие на тракера Samsung Gear Fit2 Pro, така че точно сега всички желаещи могат да се запознаят с това как ще изглежда устройството.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
АхОх
АхОх

Дано цената и да е нормална (май версия 2 е 40 щатски долара), защото напоследък такива устройства се продават по на 400 долара което е лудост …. същите такива (не толкова известна марка) може да се купят на по 30 долара което значи надути до небето цени.
Харесва ми тази марка която досега предлага всякакви устрайства на нормални цени.

Emuiko
Emuiko

версия две онзи ден я купих за 45 лева

mi band 5
mi band 5

Това мина къде е представянето нищо не мога да намеря в интернет???