Дами и господа, представяме ви Sony PlayStation 5 в цялата му прелест!

15
5828

Sony най-накрая показа PlayStation 5 на днешното събитие, предназначено за гейм новини около конзолата.. След близо час новини за бъдещи игри, Sony разкри дизайна на конзолата. Преди това имаше интересни подсказки за него. Дизайнът на конзолата е черно-бял и ще бъде перфектно допълнен от новия контролер.

Конзолата стои вертикално, точно като Xbox Series X, но може да бъде поставена и хоризонтално – под телевизор или монитор. Разработена е специална стойка, която подсигурява това.

Ще има две версии – една с 4K Blu-ray устройства, и една напълно дигитална. Втората версия е чувствително по-тънка, което е разбираемо. При тази версия има и лека разлика в стойката. Това би трябвало да се отрази и на цената, но японците все още не засегнаха този въпрос.

На горната част виждаме отворите за разсейване на топлината. USB-A и USB-C портовете се намират отпред

От Sony упорито са работили върху гама от аксесоари за PlayStation 5. Един от тях е зарядна станция за DualSense контролерите. Има нова HD камера, Pulse 3D безжични слушалки и дистанционно. Цените на всички тези неща също не бяха обявени, както и не стана ясно дали ще са налични за покупка заедно с PS5 конзолата.

Сега, нека се насладим и на една гледка от всичките страни, за да добием пълна представа какво ни очаква

Какво мислите за дизайна на конзолата? По-добър ли е от този на Xbox Series X, или не?

3 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
15 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари