Датата на излизане на AMD Ryzen 3950X може би току-що изтече

0
961

AMD анонсира AMD Ryzen 3950X на E3 2019, който представлява 16 – ядрен, 32 – ников процесор от най-висок клас, като тогава съобщи, че продажбите му ще започнат през септември. Вече имаме представа за датата, на която да очакваме този най-мощен процесор на годината.

AMD Ryzen 9 3950X се появи в немския магазин Digitec с дата на пускане 30-ти септември. Когато AMD анонсира процесора, тя спомена, че можем да го очакваме към края на месец септември, и изглежда изтеклата дата е достоверна.

Трябва да отбележим, че цената на AMD Ryzen 3950X в магазина Digitec е представена като 999 евро. Вероятно това е само предварителна цена, тъй като на E3 2019, компанията обяви, че новият процесор ще се продава на цена от 749 $ или 620 паунда.

И все пак има вероятност изтеклата дата на старта на продажбите да не е вярна, тъй като има шанс магазинът просто да е написал последния ден от септември като крайната възможна дата, тъй като знаем, че Ryzen 3950X се очаква до края на месеца.

При всички положения, когато продажбите на процесора започнат, със сигурност ще разберем. Към момента AMD няма официално изявление кога точно ще започнат продажбите.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за