Джаджа прехвърля директно в таблета всичко, което пишем на ръка

0
44

Повечето от нас навярно прекарват поне няколко часа на ден пишейки на компютъра или на някое друго устройство от такъв тип. Със сигурност сме срещали или поне сме чували и за хора, които до такава степен са привикнали към писането с клавиатура, че започват да изпитват затруднения с ръкописа. Една джаджа на име iNotebook ще се опита да предотврати това, докато може.

iNotebook е продукт на Targus и е съставен от калъф за тетрадка, персонализирана химикалка и обикновена тетрадка от хартия. В горната част на разгънатия калъф, точно над тетрадката, е вграден сензор, който получава сигнали от химикалката, докато я използваме, за да пишем върху хартията. Тези сигнали, след това, се изпращат до iPad посредством Bluetooth. Резултатът е мигновена дигитализация на написаното в тетрадката.

Веднъж изпратени в iPad, бележките могат да бъдат сортирани, категоризирани и обогатявани с изображения и различно оцветяване благодарение на приложението iNotebook. Към бележките могат да се добавят и аудиозаписи. След това, същите дигитални текстове могат да бъдат записани в Dropbox или пратени до някой приятел. iNotebook струва $180 и се предлага в два модела – един с черен и друг – с бял калъф. Компанията предлага допълнителни пълнители за химикалката, а тетрадката със 100 листа може да бъде заменена с каквато и да е друга хартия след като свърши.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари