Джобен драйв на HP стриймва съдържание до пет различни устройства

6
13

Във виртуалното пространство се появяват все повече и повече сайтове, които предлагат лесното и бързо теглене или директно стриймване на филми или ТВ предавания. Благодарение на тях, потребителите вече няма нужда да си записват предварително филма, който ще гледат. Понякога обаче имаме нужда да запишем някой филм, било то просто за да го имаме или за да го занесем у приятел и да го гледаме заедно.

Точно за такива случаи НР са направили устройството Pocket Playlist. Продуктът, който прилича на смартфон, е всъщност външен твърд диск с капацитет позволяващ съхраняването на до 16 пълнометражни филма, 7600 песни или 10 хиляди снимки. Pocket Playlist използва Wi-Fi, за да стриймва записаното в себе си съдържание до пет мобилни устройства едновременно. Според НР, драйвът се синхронизира най-добре с устройства с Android, Windows или iOS, които поддържат Wi-Fi.

При покупка потребителите получават едномесечен абонамент за приложението PlayLater, което позволява тегленето на DVR съдържание от до 50 онлайн доставчика. Устройството ще бъде пуснато на пазара на 15 февруари и ще се продава на цена от $129.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари