fbpx
0 C
София

Дизайн и характеристики на адаптера MSI GeForce GTX 970 Gaming Golden Edition

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
В самото начало на този месец в мрежата излезе информация, че Micro-Star International работи над новия графичен ускорител MSI GeForce GTX 970 Gaming във версия Golden Edition, а днес вече имаме възможността да се запознаем с дизайна на новия продукт, както и да разгледаме неговите технически характеристики.

Видео-адаптерът използва в основата си печатна платка и охладителната система от „стандартния“ модел MSI GeForce GTX 970 Gaming, но кожуха на охладителя е сменил цвета си от черно-червен в златисто-червено, а също така е заменен и алуминиевия радиатор, който сега е напълно меден. Медният масив е пронизан от две медни топлинни тръби с диаметър 6 и 8 мм, а обдухването на конструкцията се извършва от два 100-мм вентилатора.

Разбира се тук производителя не е забравил и задната топлоразсейваща пластина, както и конекторите за подаването на допълнително захранване PCI-E Power 6+8-pin. Предвидените в случая видео-изходи в адаптера MSI GeForce GTX 970 Gaming Golden Edition са стандартните – DVI (2 броя), HDMI и DisplayPort.


Според чуждестранните ни колеги, потребителите имат възможност да избират между три предварително зададени работни честоти: 1076/1216/7010 MHz, 1064/1203/7010 MHz и 1051/1178/7010 MHz; размерът на вътрешната GDDR5 памет е 4 GB. Данни за датата на дебюта и цената на представения графичен ускорител все още няма.
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини