Доставките на Мас Pro започват утре

0
66

Както правилно предположихме, Мас Pro вече е на пазара. От Apple обявиха, че доставките на новия им цилиндричен настолен компютър ще започнат утре. Компютърът ще се продава на цена между $2999 и $3999 в зависимост от това какъв процесор изберете. Наличните възможности са или четириядрен или шестядрен чип Intel Xeon, но, ако желаете, можете да се снабдите и с 12-ядрен процесор.

Както можете да предположите от марката и цената, устройството принадлежи към високия клас и действително има някои доста вълнуващи спецификации. Например, машината работи с два произведени от AMD графични процесора FirePro, които имат производителност до два терафлопа и то при най-ниската конфигурация. Максималната производителност, иначе, е 3,5 терафлопа.

Нещо повече, Mac Pro ще може да поддържа до три 4К видео дисплея едновременно, което го прави перфектен за хора занимаващи се с обработка на висококачествено видео. Ако, пък, мониторите имат по-ниска резолюция, можете да свържете пет от тях към компютъра.

Ако сте почитатели на компютрите на Apple, но настолният компютър ви трябва за по-обикновени задачи, тогава по-адекватният избор би бил не Mac Pro, а iMac. Новият компютър на американската компания, обаче, със сигурност ще заинтригува хората, занимаващи се с анимация, визуализация на архитектурни обекти, научни изчисления или обработване на филми.
 
 
 
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари