Дънна платка ASUS P8P67 WS Revolution за работни станции на чипсет Intel P67

0
385

Очевидно, линията дънни платки WS, произведени от компанията ASUSTeK Computer и предназначени за използване в работни станции, ще се попълни с още един интересен модел. В основата на устройството, под названието P8P67 WS Revolution, лежи чипсет Intel P67, което означава поддръжка на бъдещите процесори Sandy Bridge, в изпълнение на сокет LGA 1155.

Дебютът на дънната платка ASUS P8P67 WS Revolution ще се състои в началото на следващата година, но вече са известни наличието на 16+2 фазови цифрови системи за захранване, модул EPU, който увеличава енергоефективността до 92 процента. Контролерът NVIDIA NF200 заедно с четирите разширителни слота PCI-Express x16 дава възможност да се реализират конфигурациите 3-way SLI и CrossFireX.

В допълнение, устройството има 4 порта SATA 6.0 Gbps и SATA 3.0 Gbps, два конектора Gigabit Ethernet и четири слота за памет с поддръжка на двуканални DDR3 2200, а също така един USB 3.0 и вграден 7.1-канален аудио чип. Наред с другите неща, дънната платка ASUS P8P67 WS Revolution е оборудвана с пасивна охладителна система, а в комплект с нея ще бъде предоставена специална диагностична карта. Цената още не е изяснена.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари