Тайландски магазин не дочака официалното разрешение от Intel и партньори, и стартира продажбите на дънни платки с чипсети H370 и H310.

Да си припомним, че тези дъна са евтина алтернатива на сега продаваните дънни платки за процесорите Coffee Lake-S с овърклокърския чипсет Intel Z370. Очакваше се новите дъна да излязат на пазара към втори април тази година.

Публикуваните снимки показват щандовете на магазина, на който са подредени както официално достъпните дънни платки, така и с дъната, които уж още не са излезли. Засега не е ясно, дали този магазин нарушава по някакъв начин договора с Intel за неразпространяване на предварителна информация. Но независимо от това, местните геймъри и ентусиасти вече могат да започнат сглобяването на бюджетни системи с процесори Coffee Lake-S, без да се разоряват с дъна, базирана на топ-чипсета Intel Z370.

Едновременно с дънните платки, базирани на чипсетите Intel H370, B360 и H310, ще започнат и продажбите на новите процесорни брандове Core, Pentium Gold и Celeron, с микроархитектура Coffee Lake.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари