Ентусиасти сглобиха модната машина, посветена на DESTINY 2 в България

6
576

PC modding-а е тема, която неведнъж сме засягали в нашия сайт. За съжаление подобни проекти в България никак не са много, или поне не бяха много до сега. Това може би ще се промени, тъй като в последно време забелязваме все повече ентусиасти и влогъри да сглобяват свои интересни машини и един такъв проект ни направи впечатление на скоро.

Както привържениците на тунинга при автомобилите, са обзети от желанието за поредното подобрение при колите си, така и не малка част от компютърните фенове, желаят да персонализират своите настолни компютри, като си сглобят по собствено усмотрение.

 

От NVIDIA споделиха специално за читателите на Kaldata, че ще подкрепят подобен тип начинания, независимо от използваните компоненти в конфигурацията, заради набиращата все по-голяма популярност вълна и дори ни разказаха за един подобен.

Специалисти на един от най-големите онлайн магазини за компютри в България сглобяват една машина с различни компоненти, посветена на DESTINY 2 като само графичната карта е на NVIDIA. От компанията допъляват, че целта им не е да правят излишна реклама на компанията, а по-скоро да насърчат и да разкажат пред по-широка широка публика за това явление и да насърчат хората да сглобяват свои собствени компютри по вълнуващ начин.

Повече подробности можете да научите във видеото на влогъра Venom The Doctor

Със сигурност скоро ще се появят състезания по PC modding, каквито има из цял свят и у нас. В този динамичен свят, нещата се променят и тенденциите непрестанно се менят, а това явление е част от промените.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
3 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
на калеasdronsimSLAYERMisho Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
venom
venom

venim

Misho
Misho

Хубаво.

Не ми стана ясно ръкавиците за какво са? При монтирането на Рам -а ги нямаше, после пак ги имаше…

SLAYER
SLAYER

Предполагам за да няма статично електричество.

ronsim
ronsim

За предпазване от статично електричество се използват Антистатични гривни.Това е Задължителен аксесоар за Професионалисти!

на кале
на кале

Да цял живот ползвам антистатична гривна и меря кутията с мултицет преди да сложа дъното.

asd
asd

Вената е голям спец сигурно са му трябвали 30 минути да си сложи само ръкавиците.