Ето какво възнамерява да представи Samsung по време на своята голяма презентация

0
459

Съвсем скоро Samsung ще проведе своята голяма презентация, на която ще бъде представено „най-мощното устройство Galaxy“. До началото на събитието останаха две седмици, а известният специалист Еван Блас (Evan Blass) публикува вътрешна информация за някои от новите устройства, които ще бъдат представени на тази презентация.

Според тази информация, Samsung ще анонсира два нови лаптопа – Galaxy Book Pro и Galaxy Book Pro 360. Първият модел е лаптоп с класически дизайн в стил MacBook, а вторият – трансформър със завъртащ се на 360 градуса сензорен екран, с поддръжката на стилус и възможност за използване като таблет.

Блас съобщава, че Galaxy Book Pro ще има OLED дисплей с размер на диагонала 15,6 инча, а Galaxy Book Pro 360 ще има екран със същия тип матрица, но с по-малък размер – 13,3 инча по диагонал. И двете устройства се базират на процесорите Intel Core i5 и Core i7 от 11-то поколение, поддържат 5G мобилните мрежи и работят под управлението на операционната система Windows 10. Ще се предлагат модели с тъмносин и сребрист цвят на корпуса.

Очаква се Samsung да представи и евтиния лаптоп Galaxy Book Go, също работещ под управлението на операционната система Windows 10. Той ще използва чипа Snapdragon 7cx или Snapdragon 8cx и ще бъде непрекъснато свързан с интернет, включително и чрез 5G мобилна връзка. Известно е че този лаптоп ще има 4 или 8 GB оперативна памет и 128 или 256 GB флаш-диск.

Самата презентация на Samsung е обявена за 28 април тази година.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари