Ето как конзолата Xbox One S може да се превърне в лаптоп

0
721

Xbox One S реши един от основните проблеми на предишната конзола – прекалено големите размери. S-версията стана по-малка, по-лека, а нейното захранване се осъществява от външен блок. Но за компютърният ентусиаст Бен Хек това се оказа недостатъчно и дой създаде сравнително компактен лаптоп от новата конзола на Microsoft, който не само има компютърен дисплей за капак на устройството, но и габаритните размери на корпуса са още по-малки. Някои потребители считат този вариант за по-привлекателен от оригинала.

Ако имате достатъчно знания, умения, ресурси и възможности, можете да направите същото, понеже целият процес за сглобяване на лаптоп от Xbox One S с всичките подробности е показан на видеоклип.

Крайният резултат е доста интересен. Конзолата не само има нов дизайн, но е и с по-малки размери. Създателят на новото устройство е променил разположението на някои компоненти и е побрал целия хардуер в по-компактен корпус. Естествено, налага се използването на по-мощен вентилатор с регулируеми обороти.

За капак се използва LCD дисплей с резолюция 1920х1080 пиксела. На този дисплей едва ли някой ще гледа 4К видео, но да се играе е възможно. Само че в новия „лаптоп“ няма батерия и той трябва непрекъснато да е включен в електрическата мрежа.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари