Започват предварителните поръчки за 24-каратова златна PlayStation 5 конзола, която струва $10 хиляди

0
2671

Има ли някой нужда от гейминг конзола, която е облечена в 24-каратово злато или платина? Със сигурност не! Ще си я купят ли някои богати хора? Определено да.

Сега ще разгледаме един леко странен продукт

Той идва от британската марка за луксозна електроника Truly Exquisite. Компанията ще започне да приема предварителни поръчки за предстоящата PlayStation 5 конзола – на 10-ти септември. Ще има няколко варианта. Освен покритие с 24-каратово злато и платина, ще има трета опция за 18 карата розово злато.

Цените на дигиталната версия на PS5 започват от £7999 за 24-каратовото златно покритие, минават през £8099 за розовото злато и стигат до £8199 за платината. Ако искаме версия с дисково устройство, тя ще струва допълнителни £100.

Ако някой ще си купи бижу версия на конзола за над $10 хиляди, едва ли стотина долара ще го сбъркат

Цената за един златен контролер ще е £649, а за слушалките ще е £399, без значение от избраното покритие.

Ще бъдат произведени по 250 бройки от всеки вид. В оригиналния комплект има един брой конзола PS5, два броя Dualsense контролери и един брой 3D Pulse слушалки. Всичко ще пристига в специална дървена кутия.

Към момента от Sony все още не са обявили премиерната дата и цените за стандартната конзола. Някои хора очакваха представянето да се случи сега, заради 25-та годишнина на оригиналния PlayStation в САЩ, но от Sony опровергаха това.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари