Започнаха продажбите на DVD плейърите Samsung D530 и D530K

0
34

В допълнение към Blu-ray плейърите BD-D5300, BD-D5500K и BD-D6500 компанията Samsung Electronics представи новите си DVD плейъри DVD-D530 и DVD-D530К. Според производителя, продуктите се отличават с разширена функционалност и атрактивен дизайн. Компактният корпус на DVD плейърите е изпълнен в черен цвят и притежава класически строги контури, като по този начин се постига нелошо съчетание с телевизорите Samsung.

Моделът DVD-D530 разполага с функция за караоке, която позволява на потребителя да организира в дома си своеобразен караоке клуб. При желание собственият вариант на изпълнението на песента може да бъде записан на външен носител чрез предвидения за целта USB порт.

Според производителя, новите DVD плеъри са лесни за свързване и употреба. Те са оборудвани с интерфейс HDMI. Собствениците на телевизори с голям диагонал ще могат да оценят функцията Up-scaling 1080p, която мащабира видеопотока от стандартната SD (576i) до Full HD (1080p) резолюция и осигурява ясна и детайлна картина. Технологията BD Wise, използвана в устройството, позволява автоматично синхронизиране на плейърите с телевизорите с марка Samsung и оптимизира качеството на изображението без допълнителни настройки.

С новите плейъри Samsung DVD-D530/D-530K не е необходимо потребителят да се ограничава до гледане на филми, записани на DVD. Функцията USB 2.0 Movie дава възможност за възпроизвеждане на мултимедийно съдържание от външно цифрово устройство чрез USB порт. Плейърите поддържат най-популярните видео формати. Моделите DVD-D530 и DVD-D530K вече са на разположение на желаещите да ги закупят на препоръчителната цена от съответно 44 и 47 евро.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за