Заради коронавируса MSI увеличава гаранцията на своите устройства с 2 месеца, но само в някои държави

2
395

В света на обявената от Световната здравна организация пандемия от новия коронавирус, компанията MSI реши да увеличи гаранцията на своята продукция с два месеца. По идея, увеличаването на гаранцията трябва да стане в страните с най-много заразени от новия коронавирус, но в съобщението за медиите, в което е публикуван списъкът със страните има и държави, в които няма нито един заразен.

Гаранцията е увеличена за всички готови персонални компютри на MSI, на компютърните кутии, монитори и дънни платки. Но за видеокартите, лаптопите и периферията няма увеличение на гаранцията. Списъкът на страните, в които гаранцията е увеличена включва Южна Корея, Италия, Германия, Франция, Испания, САЩ, Швейцария, Сингапур, Великобритания, Хонконг, Швеция, Норвегия, Холандия, Австралия, Кувейт, Бахрейн, Малайзия, Белгия, Канада. За Китай действат специални гаранционни условия. Малко странно е, че не са включени държави в които заразата се разпространява в големи мащаби.

MSI заяви, че по този начин нейните клиенти в условията на обявена карантина ще останат по-далече от обществените места. Идеята е, че ако вашата гаранция изтича някъде през месец март или април, когато пандемията е в сила, клиентите на MSI няма да се наложи да посещават сервизните центрове и други подобни. Едновременно с това компанията си направи една лесна реклама.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари