Компанията Enermax съобщи за пускането на европейския пазар на линията захранвания RevoBron TGA, създадена в рамките на инициатива TUF Gaming Alliance. Тази серия е представена от три устройства с 500, 600 и 700 Вата, чиято външност е в духа на дънните платки ASUS The Ultimate Force.

Захранващите блокове Enermax RevoBron TGA от гледна точка на техническите характеристики не се отличават от пуснатите година по-рано устройства в линията RevoBron. Те са придружени от сертификат за енергийна ефективност 80 Plus Bronze, използват високотемпературните (105°C) кондензатори, японско производство и разполагат с две 12-волтови линии, чието общо натоварване може да е равно на номиналната мощност.

Активното охлаждане на захранващите източници се осигурява от 120-мм вентилатор, базиран на Twister Bearing лагер. При включване на компютъра, той 10 секунди се върти в противоположната посока, което по думите на производителя помага в борбата с натрупването на прах във вътрешността на устройството. Комплектът включва контролер за вентилаторите CoolerGenie, както и три 120-мм модела T. B. RGB.

Препоръчителната цена на представените захранвания Enermax RevoBron TGA с мощност от 500, 600 и 700 Вата е съответно 95, 100 и 110 евро.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари