За пускане е готов компактния компютърен корпус Antec ISK-110 VESA

0
19

Известният разработчик на компютърни кутии Antec обяви пускането на нов Mini-ITX модел, който се предлага под търговското наименование Antec ISK 110 VESA. Интересна особеност на това шаси е наличието на системата VESA, която ще позволи прикрепването на кутията върху почти всеки монитор, като по този начин се пести място на работното пространство.

Компютърното шаси е с размери от 78 х 212 х 222 мм и тежи 990 грама, а вътре с лекота може да бъде монтирана една Mini-ITX дънна платка и чифт 2,5-инчови SATA-дискове (HDD или SSD). В конструкцията на Antec ISK-110 VESA са използвани стоманени листове с дебелина от 0.8 мм и ABS-пластмасови елементи, а така също са налице и множество вентилационни отвори. На предния сребрист панел са изведени четири порта USB 2.0, два аудио-жака, индикаторите за активността и бутона Power. В комплект с представения компютърен корпус пристига 90-ватово захранване с коефициент на полезно действие до 92%.

Най-подходящи като основа за компактната система са чиповете Intel Atom, AMD E-Series, VIA Nano/Quad-Core или дънни платки с интегриран процесор и ниско енергопотребление. Шасито ще се разпространява с тригодишна гаранция за качество от производителя на цена от $ 125.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари