Очакваме Apple да освежи своя iPad Pro в някакъв промени през следващата година, а новоизтекли рендери ни дават известна представа какво да очакваме, когато обновените таблети най-накрая видят бял свят.

Снимките са предоставени от обичайно надеждните източници на течове от технологичния свят @OnLeaks в социалната мрежа Twitter и iGeeksBlog на собствения му портал. На тях не се виждат подробности за самото устройство, а по-скоро представляват концептуални компютърно генерирани рендери, които показват как най-вероятно ще изглежда iPad Pro 2020 въз основа на всички слухове и спекулации изтекли до момента.

Това, което веднага се набива на око, е тройният масив от задни камери в горния ляв ъгъл на гърба на таблета на Apple – този специфичен дизайн съответства на конфигурацията на задната камера на тазгодишните флагмански смартфони на компанията, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max.

Това със сигурност не е първия случай, нито пък ще бъде последния, когато Apple взема назаем концепции от своите iPhone, за да подобри гамата си таблети iPad, така че спокойно можем да очакваме, че премиум версията на iPad следващата година ще дойде със значителен ъпгрейд на камерата.

Какви промени да очакваме?

Слуховете за подобрена оптика на камерата в следващото поколение таблети iPad се въртят от известно време и изглежда, че това е една от малкото области, в които таблетите на Apple всъщност могат да бъдат значително подобрени.

Обичайните подобрения на вътрешния хардуер и може би надграждане на дисплея вероятно също са предвидени, въпреки че се очаква цялостният вид на iPad Pro през 2020 до голяма степен да бъде идентичен като при моделите от 2018 година.

Миналата година Apple освежи базовата версия iPad, iPad Mini и iPad Air, което означава, че iPad Pro е най-високият таблет от серията и изначално мистериозен модел – и изглежда Apple възнамерява да го направи наистина един от най-добрите таблети на пазара през следващата година. И може би най-добрият.

Очаква се размерите на iPad и iPad Pro през 2020 г. отново да бъдат идентични на тези на моделите от 2018 г., така че размерите на екрана отново ще бъдат 11 инча за базовата версия и 12,9 инча, както досега. Според слуховете не се предвиждат значителни промени по дизайна или конструкцията на устройствата, като от популярния портал за анализиране на възможността за ремонт на различните устройства iFixit спекулират, че Apple ще използва една идея по-малко лепило в следващия си iPad Pro 2020, ако се съди по зараждащата се тенденция с моделите от 2018, което само по себе си за потребителите на устройствата означава по-лесни и евтини за ремонтиране таблети.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари