Интернет магазинът Tomtop предлага два 3D принтера при изгодни цени

2
858

Електронният магазин Tomtop е известен със своите много изгодни предложения и този път оферира съвременен високоточен 3D принтер и автоматичен лазерен гравьор с висока стабилност, който може да се използва и като триизмерен принтер.

Anet A8

Триизмерен принтер с висока точност на работа. Продава се в разглобен вид, а в комплекта е включено всичко необходимо за неговото бързо сглобяване. Може да разпечатва 3D фигури с габаритни размери до 22 х 22 х 24 сантиметра. Разполага с течнокристален дисплей и пет клавиша за по-удобна работа. Поддържа се офлайн самостоятелен печат без връзка с компютърна система. В комплекта е включена SD карта памет, на която са записани инструкциите по сглобяването и която може да се използва в самия принтер.

3D принтерът Anet A8 може да бъде закупен оттук
Цена: $156,99
Складът се намира в Германия

NEJE DK-8-KZ

Скоростен автоматичен лазерен гравьор с мощност на лазера 1000 mW. Може да работи в автономен режим, а в комплекта са включени защитни очила, предпазващи очите от лазерната светлина. Характерен е с високата си точност и стабилност на работа. Разполага със система за автоматично позициониране на кадъра.

Лазерният гравьор NEJE DK-8-KZ може да бъде закупен оттук
Цена: $68,99

 


Платено съобщение

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
Баси боклука!Ратнемок Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Ратнемок
Ратнемок

Не че нещо ама… принтер и гравьор не са ли две различни неща?!

Баси боклука!
Баси боклука!

Скоростен автоматичен лазерен гравьор с мощност на лазера 1000 mW. С такава мощност може да гравира само върху дърво или пластмаса, при това със скоростта на куц охлюв 🙂 При истинските машини за гравиране мощността започва от 50W.