Електронният магазин Tomtop продава много изгодно две смарт прахосмукачки и лек, сгъваем електрически скутер.

Xiaomi Xiaowa Vacuum Home Cleaner Robot

Най-новата роботизирана прахосмукачка за много добро почистване на дома. При изтощаване на батерията автоматично се връща за зареждане. Предлага мощен вакуум, автоматично почистване на местата под мебелите без да оставя слепи петна. Възможно е задаването на маршрут. С едно зареждане на 2600 mAh почиства до 80 квадратни метра за приблизително 60 минути. Всички функции могат да се управляват от включеното в комплекта дистанционно.

Роботът прахосмукачка Xiaomi Xiaowa може да бъде закупен оттук
Код на електронния купон за $25 отстъпкаWDXWC
Крайна цена: $239,99

Xiaomi Mijia Smart Home Cleaner 2nd Generation

Робот прахосмукачка на Xiaomi от следващо поколение. Може да подмита пода, има вграден резервоар за вода; не оставя непочистени слепи петна под мебелите, разполага с нова 13 сензорна high-end система, автоматично определяне на замърсяването и засилване на вакуума за по-добро изчистване, автоматично връщане до зарядната станция. Разполага с 5200 mAh акумулаторна батерия.

Смарт прахосмукачката Xiaomi Mijia може да бъде закупена оттук
Код на електронния купон за $30 отстъпкаWDMJC
Крайна цена: $466,99

XIAOMI M365

Сгъваем електрически скутер с две колела. Направен от много здрава авиационна алуминиева сплав. Разполага с E-ABS спирачна система, система за рекуперация на енергията и интелигентна BMS круиз система. Развива скорост 25 километра в час, а пробегът е 30 километра. Предназначен е за товар до 100 килограма.

Електрическият скутер XIAOMI M365 може да бъде закупен оттук
Цена: $469,99
Складът се намира в Германия

 


Платено съобщение

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за