Какво да очакваме от ежегодното събитие на Acer и как да го гледаме на живо?

0
152

През пролетта, приблизително по същото време, в което се провежда конференцията Worldwide Developers Conference на Apple, Acer провежда своята глобална пресконференция Next @Acer, където представя най-новите си продукти предназначени за употреба в сферата на компютърните игри, софтуера за създаване на съдържание, както и всички останали разработки на компанията. През 2019 г. конференцията беше мястото, където Acer дебютира своята линия Concept D за създатели на професионално и любителско съдържание, обяви игрални системи под своята марка Predator с Helios 700 и Nitro и представи няколко премиум Chomebook-а.

През 2020 година, събитието е заглавено „Камък, ножица, хартия“, които на пръв поглед представляват различни продуктови линии на компанията – Rock за игри, Paper за ултрапортативните лаптопи и Scissors за създатели на съдържание. Конференцията обикновено се провежда в Ню Йорк, но тази година тя се предава на живо от Тайпей в YouTube или на сайта на Acer, където ще намерите интересно атрактивно съдържание, което можете да видите заедно с представянията на продуктите.

Кога ще се проведе?

Следващата глобална конференция на Acer ще се проведе на 23 юни и от 9:00 ч. ET / 6:00 ч. PT / 1 ч. GMT / 21:00 Тайпей.

Къде?

 

Можете да гледате събитието на живо в YouTube канала на Acer или в официалния уеб сайт на компанията. Събитието може да бъде проследено и в социалната мрежа Facebook.

Какво да очакваме?

Почти сигурно тази година в рамките на събитието компанията ще представи актуализация на геймърската серия лаптопи Predator и Concept D още в началото на събитието, като вероятно някои от обновените модели от сериите, ще използват най-новите процесори и графични карти на AMD. С все по-големия брой студенти, ученици и дори цели компании, които разчитат на Chromebook за дистанционно обучение и работа, бихме очаквали да видим и поне един нов модел Chromebook или дори два. Също така може би новите представянията ще включват и обновена версия на ултрапортативния лаптоп Acer Swift 7, вероятно с 13,5-инчово съотношение на екрана 3:2, подобно на това при Swift 3 и Spin 5, които бяха обявени на CES 2020.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари