Какво можем да очакваме от AMD на E3 2019?

2
875

След краткото си отсъствие от конференцията за видео игри Е3 в Калифорния, AMD се завръща тази година със своето събитие „Next Horizon Gaming“ (Нови гейминг хоризонти), където ще разкрие своите „гейминг продукти и изживявания от ново поколение“

AMD обявиха събитието по-рано днес, но не споделиха подробности за това какво ще видим. Обявлението загатва за предстоящи продукти и технологии, които ще захранват и променят PC, конзолният и облачният гейминг.

„На Next Horizon Gaming, Д-р Лиза Су, президент и главен изпълнителен директор на AMD, ще представи… подробности относно новите продукти и технологии, които ще захранват гейминга от компютри до конзоли до облаци за години напред. Събитието също ще включва и водещи разработчици на игри, които ще ни предоставят ексклузивен поглед върху някои от най-чаканите заглавия от тази година“ казват от AMD.

Видео картите Navi

Тъй като гейминга е основната тема, очакваме производителя на чипове най-накрая да представи силно очакваните си Navi видео карти. AMD каза, че Navi ще излезе в третата четвърт от 2019-та. Вероятно AMD ще използва събитието Next Horizon Gaming, за да сподели повече информация за Navi архитектурата и дори да представи ранен инженерен екземпляр..

E3 е едно от най-големите гейминг събития в света, така че не можем да си представим по-добро място да представиш нова видео карта. Да не забравяме, че AMD има дълга история на представяне на видео карти на E3. Производителя на чипове използва тази трибуна, за да обяви AMD Radeon R9 Fury X през 2015 и AMD Radeon RX 460 и AMD Radeon RX 470 през 2016.

Ами процесорите Ryzen 3000?

Не очакваме много за предстоящите процесори Ryzen 3000 на Е3. Доста необичайно е да се представя процесор на гейминг шоу. Още повече, производители на дънни платки като Biostar са потвърдили, че обявяването на дъната с чипсета Х570 ще е на Computex 2019 през май. Следователно, най-вероятно е да видим чиповете на същото събитие, тъй като не би имало много смисъл да се представят нови дънни платки без процесори за тях.

Как да гледате събитието Next Horizon Gaming на Е3 и конференцията Computex

Създателят на Game Awards, Джоф Кийли, ще е водещ на събитието Next Horizon Gaming в Лос Анджелис на понеделник, 10 юни 2019 в 22:00 UTC (01:00 на 11 юни наше време). Събитието ще се предава на живо в YouTube канала и Facebook страницата на AMD.

Можете също така да посетите сайта на AMD за Computex, за да гледате предаване на живо от конференцията Computex в неделя, 26 май 2019 в 02:00 UTC (05:00 наше време).

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари