Камера на Belkin ни позволява да охраняваме дома си през смартфона

0
21

Belkin пуснаха на пазара нова охранителна камера на име NetCam Wi-Fi Camera. Както името само подсказва, устройството използва Wi-Fi, за да се свърже с таблета или смартфона ни и, по този начин, да ни позволи да наблюдаваме дома си на екрана им. Както всяка охранителна камера, така и тази поддържа технология за нощно виждане.

NetCam Wi-Fi Camera има широкоъгълен обектив, който й позволява голям ъгъл на гледане към стаята, в която е инсталирана. Освен видео, устройството може да записва и звук. За да използваме камерата, трябва просто да си свалим едноименното приложение за Android или iOS. Оттам нататък изгледът от камерата ще стане достъпен на екрана на мобилното ни устройство за гледане на живо или дори за запис.

NetCam, освен това, може да бъде настроена автоматично, така че да ни изпраща предупредителни имейли или да прави снимки ако засече някакво движение в пространството, което наблюдава.

Камерата може да се поръча директно от сайта на Belkin или от Amazon на цена от $129,99. В следващите месеци устройството ще започне да се продава и в мрежата на търговските партньори на компанията.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за