12.8 C
София

Компанията Be quiet! представи три CPU-охладителя от сериите Dark Rock и Shadow Rock

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
Компанията Be quiet! зарадва феновете си с представянето на цели три нови процесорни охладителни системи. Потребителите в близко бъдеще ще получат възможност да закупят модели с ефективност от 160 до 250 вата, които принадлежат към фирмените серии Dark Rock и Shadow Rock.

Най-мощният представител от новите продукти е охладителя Be quiet! Dark Rock Pro 3, който е с впечатляващи размери и се състои от седем никелирани медни топлинни тръби, преминаващи през два стека от алуминиеви ребра. Въздушното охлаждане на кулата се извършва от два 120 и 135 милиметрови вентилатори Silent Wings PWM при обявено максимално ниво на звуковото налягане от 26,1 децибела.

Моделът Be quiet! Dark Rock 3 включва в себе си един топлообменник с шест 6 мм никелирани медни топлинни тръби и един 135-мм вентилатор PWM Silent Wings с показател на звуковото налягане не повече от 21,1 децибела. Това решение е предназначено за охлаждането на процесори с TDP не надвишаващо 190 W.

Представителят на серията Shadow Rock – Be quiet! Shadow Rock Slim – не е получил в името си префикса „Slim“, но е проектиран така, че да не пречи на монтирането на модули оперативна памет с високи радиатори в системата. Тесният, но по-висок топлообменик в този модел е комбиниран с шест медни топлинни тръби, а горещият въздух се разсейва в околната среда посредством един 135 мм вентилатор, който генерира звуково налягане от 23.7 децибела.

И трите продукта са съвместими с актуалните процесори на AMD и Intel, а препоръчителните цени на моделите Be quiet! Dark Rock Pro 3, Dark Rock 3 и Shadow Rock Slim са съответно 79, 63 и 40,9 евро. Охладителите ще се предлагат от производителя с тригодишна гаранция за качество.
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини