Комуникаторът Toshiba TG02 беше одобрен от FCC и предстои анонс на MWC

0
8

Комуникаторът Toshiba TG02, който се явява наследник на производителния модел TG01, е известен от доста време, но в близкото минало информация за него нямаше до днес, където стана ясно, че комуникаторът Toshiba TG02 е преминал успешно сертификацията на Федералната Комисия по Комуникациите в САЩ (FCC).

Според информацията, която е известна до този момент става ясно, че моделът ще работи в мрежите GSM/EDGE и UMTS/HSDPA и ще притежава модулите Wi-Fi 802.11 b/g и Bluetooth 2.0+EDR, както и GPS приемник. В предоставената документация от FCC не присъстват изображенията на Toshiba TG02, но по наличната схема може да се предположи, че моделът ще бъде поместен в правоъгълен корпус със заоблени краища.

В допълнение към арсенала от технически характеристики на комуникатора Toshiba TG02 може да се спомене наличието на чипсета Qualcomm Snapdragon с 1GHz процесор, но операционната система не е обявена все още, въпреки, че според някои източници тя ще бъде Windows Mobile, както в TG01. По неофициална информация от различни източници Toshiba TG02 ще бъде изпълнен във форм-фактор „флип“ и ще напомня много на Portege G910, а пък други смятат, че устройството ще бъде аналогично на предшественика си. Да се надяваме, че официалната информация относно модела и неговите технически характеристики ще бъдат разкрити на MWC 2010.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари