Южнокорейската компания FUMAN представи слушалките Nirvana с вградени пластмасови плоскости, масажиращи ушите на потребителя.

Според разработчиците, новите слушалки с име Nirvana стимулират блуждаещия нерв, което се отразява благотворно на нервната система. За финансирането на този интересен проект бе стартирана кампания на сайта за потребителско инвестиране Kickstarter.

Силата на натиска и честотата на масажа могат да се регулират в широки граници. В горната част на слушалките е поставен регулируем държач, чрез който те могат да се настройват за глави с всякакъв размер. Потребителят може да избере един от четирите режима на масаж: сутрешна медитация, прилив на енергия, релаксиране и здрав сън. В едната слушалка е поставен бутонът за включване и изключване, а в другата – регулаторите на звука и превключвателя на режимите.

Специалистите на FUMEN разработват новите слушалки от пролетта на 2016 година. Продажбите са планирани за месец август тази година. Поискана е инвестиция от $20 000, а досега са събрани $6 300. До края на кампанията остават 43 дни За първите сто потребители цената на масажиращите слушалки е $179. Всички останали могат да ги закупят за $199.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Rеvolution
Rеvolution

Xaxaха, тоя масажор за уши с музика е огромен! Ако не го смалят до големината на нормални студио слушалки единствено за meme-та ще става тоя продукт 🙂