Южнокорейската компания FUMAN представи слушалките Nirvana с вградени пластмасови плоскости, масажиращи ушите на потребителя.

Според разработчиците, новите слушалки с име Nirvana стимулират блуждаещия нерв, което се отразява благотворно на нервната система. За финансирането на този интересен проект бе стартирана кампания на сайта за потребителско инвестиране Kickstarter.

Силата на натиска и честотата на масажа могат да се регулират в широки граници. В горната част на слушалките е поставен регулируем държач, чрез който те могат да се настройват за глави с всякакъв размер. Потребителят може да избере един от четирите режима на масаж: сутрешна медитация, прилив на енергия, релаксиране и здрав сън. В едната слушалка е поставен бутонът за включване и изключване, а в другата – регулаторите на звука и превключвателя на режимите.

Специалистите на FUMEN разработват новите слушалки от пролетта на 2016 година. Продажбите са планирани за месец август тази година. Поискана е инвестиция от $20 000, а досега са събрани $6 300. До края на кампанията остават 43 дни За първите сто потребители цената на масажиращите слушалки е $179. Всички останали могат да ги закупят за $199.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари