16.5 C
София

Корпусът Phanteks Enthoo Pro M е оборудван с прозрачен страничен панел

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

В семейството компютърни кутии Enthoo на холандската компания Phanteks се очаква следващото попълнение. За любителите на стилните и качествени решения, производителят е подготвил модела Enthoo Pro M Acrylic Window Edition, който ще позволи създаването на производителна и заедно с това красива компютърна система. Внимателните читатели може би ще обърнат внимание, че пред нас стои модификация на кейса Enthoo Pro M, който вместо прозорец, на страничната част е получил напълно прозрачен акрилен страничен панел.


Новата Mid-Tower кутия на разработчика се характеризира с линейни размери от 235 х 480 х 500 мм, като стоманената основа тук е съчетана с пластмасови панели; отвътре и отвън шасито е боядисано в черен цвят. Моделът Phanteks Enthoo Pro M Acrylic Window Edition може да побере във вътрешността си дъно във форматите E-ATX/ATX/MicroATX/Mini-ITX, а също така производителя се е погрижил и за възможността тук да се монтират множество дискове, шините за които могат да се премахват с цел освобождаване на повече пространство.


Шасито позволява поставянето на до три 120-мм вентилатора в предната част (максималния брой на вентилаторите е възможно ако се откажете от използването на оптично устройство) или два 140-мм, като същите места са предвидени и в горната част. В комплекта е включен само един заден 120 мм вентилатор.

При желание, потребителите имат възможност за монтиране в корпуса (отпред или отгоре) на радиатори от система за водно охлаждане във формат 280 или дори 360 мм. I/O-панелът предоставя на потребителите достъп до портовете USB 3.0 (x2) и аудиоконекторите (х2).

Цената на модела Phanteks Enthoo Pro M Acrylic Window Edition към момента не е известна.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини