Купете сгъваемия електрически скутер KUGOO S1 и получете купон за $30

6
1215

Електрическият скутер Kugoo S1 се състои от четири основни модула: дисплей, табло, двигател и блок с акумулаторни батерии. Потребителите могат съвсем лесно да изваждат, ремонтират и инсталират тези модули. Възможен е ъпгрейд и персонализиране на скутера – инсталиране на GPS, поставяне на говорители и т.н.

Скутерът Kugoo S1 предлага много възможности и директно се конкурира с другите електрически скутери на пазара, включително и с Xiaomi M365. Новият Kugoo S1 дори е по-добър, понеже при него се използва мощен 350 W електрически мотор, с който лесно се преодоляват и най-стръмните наклони. Той е много по-добър от 250 W електромотор на M365.

Днес ритейлърът предлага два електронни купона за закупуването на скутера:

1. При използване на купона с код KUGOO624 скутерът може да се закупи при цена $309,99, като купувачът получава и една безплатна каска (само за първите 50 души). Каската трябва да я добавите във виртуалната кошница със скутера, който е достъпен на следващия ред.

2. При използване на купона с код S1KUGOO оттук можете да вземете скутера KUGOO S1 при промоционална цена $309,99

Считано от 24 до 30 юни, всички могат да получат купон от $30! След като поръчате електрическия скутер KUGOO S1, трябва посетите електронния магазин и да поискате своя купон. Електронният купон може да се използва за всякакви поръчки с цена над $31, с изключение на продуктите от серията KUGOO.

Компанията предлага много добро обслужване след продажбата.


Платено съобщение

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
4 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Epidemic of hate
Epidemic of hate

Тия тъпи ел. тротинетки ги гледам навсякъде вече, посмъртно не биха ме убедили, че тая изгъзица е по добра от колело, особено колело тип cross-country дето става за всякакъв терен.. Ама нали трябва пари да правят с изгъзици..

Бодримир
Бодримир

Я да видим колко си добър в хейта – можеш ли да нахейтиш себе си?

Epidemic of hate
Epidemic of hate

Богомолка след, като има плебеи като твоя милoст, няма нужда, ще хейтя вас 😉 😉 😉 😉

BlackMamba
BlackMamba

То колелото хубаво, и аз го предпочитам, пред тия електрическите. Най-интересното е че повечето хора(не всички), когато ги карат си мислят, че са хванали дедовия и нищо, че те пак са двуколесни, но са по-малко обемни и хората си мислят, че за тях трябва други закони да има за движение. Те могат да карат без каска, без светлоотразителна, жилетка, можели да минават там където било забранено за колелета, защото това не било колело, а тротинетка. Пълен шит, общо взето. Единствения плюс на тая чекия е, че може да се сгъва и е лесно преносима и взема по-малко място.

dsaa
dsaa

И това, че тая „изгъзица“ не те поти и не може да ти докара еректална дисфункция, но ходи обясни на хората в сградата, че няма паркинг за колелета, а няма как да си кача колелото до последния етаж.

Торн
Торн

доставяне от полша или от италия