Лаптопът Acer Ultrabook S3 е вече в продажба?

0
17

Нашите редовни читатели, които се интересуват от IT, знаят, че компанията Acer се готви да представи своя първи Ultrabook. Ние ви разказахме за модела Acer Aspire 3951, за неговите първи снимки и т.н. Днес ние се сдобихме с още една порция от информация за очаквания лаптоп от Acer.

В един от италианските онлайн магазини забелязахме предложение под името Acer Ultrabook S3. Трудно е да се каже дали това е въплъщение на втория ултрабук от Acer или пред нас стои същия лаптоп Acer Aspire 3951, който очаква своя анонс. Нека да разгледаме наличните спецификации за Acer Ultrabook S3.

Новият ултрабук е събран в компактен корпус, очевидно, алуминиев. В качеството си на централен процесор за Acer Ultrabook S3, производителят е избрал мобилния микрочип Core i5-2467M с тактова честота от 1.6GHz. Размерът на RAM паметта в този случай е 4 GB, а интегрираната в процесора графична подсистема е Intel HD 3000.

Дисковото пространство на лаптопа Acer Ultrabook S3 е реализирано посредством тандема от 320GB HDD и SSD с капацитет от 20 GB. Този подход от страна на разработчиците има положителен ефект, както за бързодействието, така и за вместимостта на дисковата подсистема. Както знаем, дебютът на Acer Ultrabook S3 ще се проведе през октомври. Освен това, нека да припомним, че анонсът на Acer Aspire 3951 е насрочен за същия период и това може да означава, че става въпрос за едно и също устройство.

Стойността на Acer Ultrabook S3 ще бъде около 787 евро.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за