Микрофон с вградена гласова поща

0
16

Гласовата поща се използва успешно при мобилните телефони, но почти не намира приложение при компютрите. Неудобството при работа е главната причина за това, че гласовите съобщения не се използват при електронната поща. Във Windows, например, за да запишете гласа си, трябва да стартирате Sound Recorder, да започнете записа, да съхраните файла; след това да отворите програмата за електронна поща, да напишете адреса на получателя и накрая да прикачите звуковия файл. С помощта на USB-микрофона Gembird EMIC изпращането на “говорещи писма” става само с едно натискане на бутон. С натискането на друг записаният звуков фрагмент се съхранява във файл.
Ето две програми, които улесняват значително изпращането на гласови съобщения по електронната поща без наличие на специален микрофон. HandyBits Voice Mail е насочена към по-опитни потребители, а с Voice Mail for Kids могат да се справят дори деца на три години.

Източник: download.bg

СПОДЕЛИ
Предишна новинаMaxthon (MyIE2) 1.0.0168 Beta
Следваща новинаTweak FX 6.50 Final

Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com – най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

Извести ме за
avatar
wpDiscuz