Мощна система с водно охлаждане за най-малката карта GeForce GTX 1080 Ti

0
202

Компанията ZOTAC International, лидер в областта на иновациите, представи ZOTAC GeForce GTX 1080 Ti ArcticStorm Mini.

Устройството е съчетало в себе си, всички ключови предимства на мощната система за водно охлаждане, като компактни размери и висока производителност на платформата GeForce GTX 1080 Ti.

Дължината на графичната карта GeForce GTX 1080 Ti Mini е само 212 мм, а пълноразмерният блок на водното охлаждане е оборудван с медна топлопроводяща пластина с никелово покритие, в която са създадени прецизни микроканали с диаметър 0,3 мм.

Прозрачната повърхност ще ви позволи да видите конструкцията на охладителната система, която се монтира върху металната основа на графичната карта. Изпълнен в неутрални нюанси, дизайнът на устройството се допълва от LED подсветка в бял цвят. Това дава възможност за събиране на стилни и изключително компактни гейм-компютри, оборудвани с високоефективна система за охлаждане и дизайн, който перфектно се вписва във всяка цветова гама.

Създадена за изключително компактните системи, графичната карта ZOTAC GeForce GTX 1080 Ti ArcticStorm Mini е оборудвана с водно охлаждане, което се свързва чрез стандартната резба G 1/4, което всъщност я прави съвместима с широк спектър от решения на трети страни. Комплектът също така включва два штуцера за свързване на тръби с вътрешен диаметър 10 мм.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари