9 C
София

Настъпи време за крушки с Wi-Fi

Най-четени

Съчетаването на отдавна съществуващи технологии за създаване на напълно нови продукти е все по-популярно в наши дни. Поредна рожба на тази тенденция са електрическите крушки с поддръжка на безжична Wi-Fi връзка, съобщи Gizmodo.

Новият продукт скоро излиза на пазара и ще е доста лесен за използване. Просто трябва да завиете крушката на мястото й, а после да включите прилежащата към нея кутийка в специален рутер. След кратки настройки вече ще можете да контролирате крушката чрез своето iOS или Android мобилно устройство. Използват се най-новите LED диоди, които осигуряват икономия на електричество и дълъг експлоатационен живот. С едно устройство можете да контролирате много крушки, а ако желаете можете да си купите и специално дистанционно за целта.

Производителят обещава топла светлина, която не дразни очите и е сходна със спектъра, който дават обикновените лампи с нажежаваща се жичка. Силата на светлината може да се променя плавно без да се променя цветната температура.

Продуктът на GreenWave Reality скоро излиза на пазара и една крушка ще струва около 20 долара. За пълен комплект, включващ четири лампи, рутер и дистанционно, ще трябват около 200 щатски долара.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Sony WF-1000XM4 – най-добре звучащите шумопотискащи безжични слушалки

Новите шумопотискащи слушалки от висок клас на Sony бележат голям напредък спрямо предишното поколение на марката, но и спрямо конкуренцията. Това са Sony WF-1000XM4....

Подобни новини