На 9 септември Apple ще покаже не само iPhone 6

0
26
Неочаквана информация се появи в интернет пространството, споделена от авторитетното издание Recode. Според новите данни, на 9 септември Apple ще представи не само двата си нови iPhone 6 с размери на екрана от 4,7 и 5,5 инча, но и първата си носима джаджа.

Смарт-часовникът на Apple ще бъде тясно интегриран с новите инструменти заложени в iOS 8 за проследяване на здравното състояние (и по-рано имаше данни за фитнес-ориентацията на iWatch). Нещо повече, те ще са тясно свързани с автоматизираната система за контрол на „умния“ дом (използвайки HomeKit). По този начин, iWatch не просто ще е спътник на iPhone, но и ще следи за здравето на неговия собственик и микроклимата в къщата му.


Тази информация може да се нарече неочаквана, тъй като за разлика от iPhone 6, нито веднъж не видяхме „течове“, които да ни показват външния вид на часовника или каквито и да било негови компоненти. Естествено дали това е така ще разберем на самата демонстрация на iWatch, която ще се състои скоро, но продажбите му ще започнат много по-късно (както беше и с първия iPhone).

Цялата информация около Apple iPhone 6 можете да следите от специално създадените за това тагове тук и тук
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари