Новата версия на таблета Amazon Fire 7 с по-бърз процесор струва $50

0
693

Ако ви е необходим евтин компактен Android таблет, струва си да обърнете внимание на поредното поколение на мобилните устройства от този тип – 7-инчовия Amazon Fire 7.

Новата версия на таблета предлага базова функционалност и е идеална за първия таблет за малко дете, както и за всички потребители, които искат евтино устройство за четене на електронни книги, за преглед на филми и за сърфиране в Глобалната мрежа.

За тези $50 компанията предлага таблет с необявен модел система върху чипа с тактова честота 1,3 GHz, който е по-бърз от чипа в предишния модел.

Освен това, новата версия на Amazon Fire 7 е оборудвана с двойно повече памет. Мобилното устройство разполага с 16 или 32 GB флаш-диск, която може да бъде увеличена чрез слота за microSD карти с максимален капацитет до 512 GB.

Дисплеят е съшият – IPS, размер на диагонала 7 инча, резолюцията – 1024х600 пиксела. Налични са 1 GB оперативна памет, задна камера с резолюция 2 МР, предна камера също с резолюция 2 МР и Wi-Fi модул за безжична връзка с два честотни диапазона. Времето на автономна работа достига 7 часа.

Версията на Amazon Fire 7 с 16 GB флаш-диск струва $50, а моделът с 32 GB вградена памет е с 20 долара по-скъп. Таблетът вече се предлага в Amazon. Предлагат се модели с черен, син, кафяв и тъмносин цвят на корпуса.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за