Нова гама продукти за зареждане от ADATA

0
401
Тайванският производител на DRAM памети ADATA Technology пуска своя гама от продукти за зареждане, включваща Qi-сертифициран пад, два модела за кола и зарядна станция.

ADATA CW0100 е 10W пад за индуктивно зареждане, който предоставя два пъти повече мощност от обикновените 5-ватови падове. Устройството прекъсва автоматично процеса на зареждане при наличието на метални предмети по повърхността и работи с най-новите модели смартфони, притежаващи вградена Qi технология за зареждане. Падът идва с тънък и елегантен дизайн с дебелина 7,5 мм и разполага с LED светлинен индикатор за отчитане статуса на зареждане.

CV0525 е първият от двата нови модела зарядно за автомобил на ADATA, който разполага с 5 USB порта с удължаващ кабел. Двата основни са за водача и пасажера до него, а трите допълнителни са за останалите пътници в колата. Зарядното поддържа технологията Quick Charge 3.0, която позволява зареждане на смартфон от 0 до 80% за около 35 минути. Вграденият Smart IC чип засича броя на свързаните устройства, така че да разпредели оптимално зареждане между всички тях и едновременно с това да предпази от прегряване. Вторият модел зарядно за кола е CV0172, което е компактно и бюджетно решение и предлага два USB порта с мощност 2.4A. Зарядното е снабдено със защита от претоварване, прегряване, късо съединение и променливо напрежение.

Зарядната станция на ADATA разполага с пет USB порта, позволяващи зареждане на най-различни устройства. CU0480QC разполага с един USB-A порт с Quick Charge 3.0 технология, три стандартни USB-A порта и един USB Type-C порт. Тук отново имаме интелигентна система, която отчита броя на свързаните устройства и LED индикатор, показващ статуса на зареждане.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за