fbpx
-0.3 C
София

Нова реклама на Surface 2 се заиграва с iPad

Най-четени

Създателите на рекламни клипове на технологични продукти знаят много добре как да се подиграят с конкуренцията по възможно най-скрит, но все пак прозрачен начин. Затова и толкова обичаме тези реклами. Днешната е една от последните реклами на второто поколение таблети Surface, в които Microsoft тънко се заиграват с по-несъвършените, според тях, възможности на iPad.

В рекламния клип участва учител, който обяснява как характеристиките на Surface 2 помагат на учениците да вършат работата си и едновременно с това да се забавляват. Учителят, обаче, неслучайно набляга най-вече на първата цел. На няколко пъти той подчертава израза „истинска работа“, което, на езика на конкуренцията, може да се преведе горе-долу по следния начин: „iPad става само за забавление, докато на Surface 2 може да се върши истинска работа“.

По-голямата продуктивност на Surface 2 спрямо iPad е нещо, за което можем доста да поспорим. Различните хора с различни професии биха избрали и различен таблет. Изглежда, обаче, от Microsoft са решени да ни убедят, че щом се отнася до образование, изборът е Windows, а не iOS. Само преди няколко месеца, в друга реклама, от компанията ни убеждаваха, че учениците никога няма да постигнат нищо в живота си, ако веднага не захвърлят iPad-ите си и не ги заменят с Lenovo Yoga с Windows.

 
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини