Нова серия телевизори от Toshiba

1
43

Компанията Toshiba има в своята гама от продукти много интересни течнокристални телевизори и постоянно разширява тяхната функционалност като пуска все по-нови модели. Повечето от интересните функции за домашни потребители от Toshiba се появяват първо в Япония, а след това и по целия свят.

Всички LCD телевизори от последната серия Toshiba Regza със светодиодна подсветка са представени наскоро в Япония, могат да записват на външни USB носители, а някои модели дори имат вграден твърд диск с капацитет 500 GB. В допълнение, телевизорите благодарение на светодиодната подсветка и други технологии консумират малко електроенергия.

Линията Toshiba Regza се разделя на три серии с 26 модела. Най-скъпата серия Z1 включва в себе си телевизори с диагонали от 37 до 55 инча и имат възможност за свързване към локалната мрежа и записване на преносими носители. Тази серия ще се появи на японския пазар през юни. RE1 съдържа модели с 19- до 55-инчови диагонали и с възможност за запис на вградения HDD или външен USB носител. И най-накрая, серията HE1 има модели с диагонали от 19 до 26 инча, които имат възможност за запис само на външен USB диск и ще се появят през месец юли.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари