fbpx
-5.6 C
София

Новите модели на Samsung Galaxy Watch се появиха в документация на FCC

Най-четени

Днес бе разкрит наследникът на един от основните конкуренти на Apple Watch. Става въпрос за новия Galaxy Watch, за който разбираме от документация на FCC (Федералната комисия по комуникациите в САЩ).

Новият модел ще наподобява много оригинала. Може да се похвали с нов стоманен корпус и ново Gorilla Glass DX защитно стъкло.

Със сигурност Samsung Galaxy Watch (2020) ще е наличен в размер от 45 милиметра. Вероятно ще има и още един размер. Ще има и различни разновидности на двата часовника. От FCC разбираме, че една от разликите между моделите ще е вградената LTE свързаност, без нужда от свързан смартфон към часовника.

Най-вероятно няма да видим 5G версия на часовника, което е очаквано. Все още нито един умен часовник не е показал нужда от скорости, които надвишават тези при 4G LTE.

Моделът ще има сертификат за устойчивост на 5 атмосфери подводно налягане. Това отговаря на 50 метра дълбочина за до 10 минути. Няма да има никакъв проблем да бъде носен по време на стандартните ни водни забавления.

Виждаме Bluetooth свързаност с EDR и BLE, което говори за Bluetooth 4.0 или нагоре. Ще има Wi-Fi a/b/g/n свързаност. Ще има 5-ватово безжично зареждане със специфичен конектор, който ще идва с часовника.

Появата на Galaxy Watch 2020 при FCC значи, че можем да видим новите продукти до няколко седмици. Появява се въпросът дали ще бъдат представени на отделно събитие, или ще се появяват заедно с Galaxy Note 20.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини