Новите MacBook Pro 13 може да дойдат с повече RAM и вътрешна памет

0
341

Apple ще обнови 13-инчовата си линия MacBook Pro по същия начин, както наскоро направи с 16-инчовите си модели, които видяхме миналата година, а новите течове намекват, че лаптопите ще идват с повече оперативна памет и вътрешно място за съхранение.

Надеждният източник @_rogame разкри в публикация в социалната мрежа Twitter, че тази година ще видим 13 – инчов модел с 32 GB RAM и 4 TB SSD пространство за съхранение и моделът в момента е в процес на разработване, което е наистина впечатляваща хардуерна конфигурация от най-висок клас за малкия модел MacBook Pro.

В момента най-високите конфигурации на 13-инчовите модели MacBook Pro достигат до 16GB RAM и 2TB SSD пространство за съхранение, така че изглежда това слухово надграждане, ще бъде двойно подобрение във възможностите, ако слуховете се окажат достоверни.

Както винаги, разбира се не трябва да приемаме всеки един слух за чиста монета и да очакваме той непременно да се окаже достоверен. Възможно е Apple дори да има такива планове към момента, да промени в последния момент конфигурациите от RAM и вътрешна памет на лаптопите MacBook Pro.

Всъщност, ако трябва да бъдем точни, вече сме чували от предишни слухове от друг източник, че Apple работи по конфигурация с 32 GB RAM, но той беше преди цяла година. Освен това, сега е ясно, че тази конфигурация ще се захранва от процесор Intel Core i7 – 1068NG7 от 10-то поколение.

Освен това, почти сигурно е ясно, че Apple ще използва новата си и подобрена клавиатура със scissor суичове, която също е част от подобренията на тазгодишната серия 13-инчови лаптопи MacBook Pro и очакванията са най-сетне това да реши дългогодишните проблеми с клавиатурата на лаптопите.

Представянето на тези нови лаптопи може да се състои следващия месец според докладите, слуховете и спекулациите, които вече сме чували за моделите. Любопитно е обаче дали Apple ще запази обичайните си ценови политики за MacBook Pro и на каква стартова цена ще започнат да се продават моделите. Към момента все още сме чули подробности и слухове за всичко друго, но не и за цената – дали донякъде защото всички очакват предсказуеми цени за моделите MacBook Pro или просто защото коронавирусната пандемия и икономическите щети, които всички понасяме все още ни държат в една огромна неяснота за това колко ще струва техниката през 2020 г. и колко ще си позволим да плащаме за нея.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари